Ofte stillede spørgsmål

Her finder du en liste over ofte stillede spørgsmål, der kan gøre dig klogere på en række forhold og spørgsmål

Hvordan er mulighederne for internet i Spentrup?

I størstedelen af byen er der mulighed for Fibernet. Det betyder, at du oftest vil have mulighed for at oprette de hurtigste forbindelser som tilbydes på markedet. Eksempelvis 1000/1000mbit. Det er selvfølgelig en god ide, at undersøge den specifikke adresse du er interesseret i.

Hvordan er den offentlige transport?

Bus 235 kører mod Randers fra morgen til aften. Det gør det muligt at benytte den offentlige transport til og fra eks. uddannelse eller job. I følge gældende køreplan, kører bussen ca. hver halve time til Randers, og hver time mod Mariager. I weekenderne kører bussen få gang i løbet af dagen.

I Spentrup er det muligt at bruge Flexbus. Flexbus er en taxa man skal bestille på forhånd(seneste 1 time før) den kører dig eks. fra Randers og til din adresse i Spentrup. Prisen er 7kr. per kørte kilometer. Det er muligt for alle at benytte Flexbus. Det kan f.eks. være man vil tage bussen ind til Randers for at gå på restaurant og nyde mere end et enkelt glas vin, og samtidig have mulighed for at blive transporteret hjem. Såfremt du har bestilt din flexbus(taxa), vil du blive kørt hjem på det aftalte tidspunkt. Fra centrum Randers til Spentrup er der ca. 10km. og prisen vil derfor være 70 kroner. (Flexbus kører frem til midnat)

Du kan læse mere om flexbus på følgende link: FLEXBUS